Hirdetés

3600 forintért szerezheted meg két klasszikus sorozat szinte összes játékát

|

A Plaion egy egészen csábító csomagot állított össze.

Hirdetés

Iszonyat pörgésben van most épp a Humble Bundle, sorra jönnek olyan csomagok, amikre nehéz nemet mondani. A boomer shooterek és a horrorjátékok mellett indult egy akció, benne a Steam Decken kiválóan futó játékokkal, és felbukkant még egy összeállítás a Plaion kiadótól, akik az Embracer mészárlása következtében megszűnt Volition klasszikusait húzták elő. 

Mindössze 9,17 euróért 9 játékot és egy DLC-t szerezhetünk meg, de már 1 euróért is kapunk hármat, 4,58-ért pedig 6-ot és az említett kiegészítőt. 

A legolcsóbb szintet választók a Red Faction, Red Faction II, illetve Saints Row 2 játékokat kaphatják meg - egyik sem mai, de most is élvezetesek.

Hirdetés

Ezek mellé csatlakozik a középső csomaggal a Red Faction: Armageddon a Path to War DLC-vel, a Saints Row: The Third, illetve a Saints Row: Gat Out of Hell. 

Aki mindent akar, a Saints Row: The Third: Remastered, a Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered, valamint a Saints Row IV: Re-Elected játékokat is megkaphatja.

Az ajánlat mindössze 3 és fél napig él, a bevételek egy részét az Active Minds szervezet kapja meg, ami a 14-24 évesek mentális egészségének megőrzését támogatja, segíti a téma körüli támogató diskurzust.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)