Hirdetés

50 Cent: Blood on the Sand - Elhasalt a pénztáraknál

|

Nem kizárt, hogy a THQ döntéshozói megbánták, hogy a 50 Cent nevével fémjelzett Blood on the Sand felkarolása mellett döntöttek.

Hirdetés

Erre a következtetésre akkor juthat az ember gyermeke, ha szembesül a 50 Cent: Blood on the Sand eddigi eladásainak számadataival.



Míg elődje annak ellenére is 1,1 millió értékesített kópiával büszkélkedhet, hogy a kritikusok többsége kígyót-békát kiabált rá, és leszedte a keresztvizet úgy az alkotásról, mint a fejlesztőkről. Ezzel szemben a kritika tekintetében jóval kedvezőbb fogadtatásban részesített (a Swordfish gárdája mintent megtett a sikerért) 50: Cent Blood on the Sand megjelenése óta alig 56000 eladott példányt tud felmutatni. Egy csak konzolon (Xbox 360, PlayStation 3) megjelent játéktól ez édeskevés.



Nem csoda hát, ha a komoly veszteségekkel küzdő THQ vezetősége migrénes fejfájással gondol arra, hogy néhány hónapja felvállalták a játék gondozását. Érdekes módon maga 50 Cent úgy véli, a rajongók szeretik a játékot, s szívesen venne részt további folytatások elkészítésében. Kérdés, lesz-e olyan kiadó, aki bevenné a buliba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)