Hirdetés

50 Cent: Blood on the Sand - homok a vérben

|

Az MTV Games újra játékformába önti a híres rapper "kalandjait": készül a 50 Cent: Blood on the Sand.

Hirdetés

50 Cent, a népszerű rapper már "főszerepelt" egy játékban, s a Bulletproof meg is hozta (legalábbis az eladásokban) a várt sikert. Nem nagy csoda hát, hogy az MTV Games újra próbálkozik: a 50 Cent: Blood on the Sand-ban hősünk nemzetközi gengszterek egész garmadájával akasztja össze tízkilós aranynyakláncait, ráadásul a G-Unit tagjai is segítségére lesznek a harcok során. A korábbi eszement lövöldözést tehát egy sokkal taktikusabb játékmenet váltja fel, ami különösen a kooperatív módban domborodik majd ki. Egyébként meg szép lesz, jó lesz, 50 Cent még saját zenéket is szerez hozzá, zárjuk is el gyorsan a marketingcsapot.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)