Hirdetés

Gamer adventi naptár - ki mondta, hogy a régészet unalmas?

|

Egy misztikus sziget, amiről látszólag nem lehet kijutni, egy fanatikus szekta, túlélés a vadonban és egy legenda születése. Ezek mind rád várnak a mai leárazásban.

Hirdetés

Jobbnál jobb címekkel pörög az 576 Kbyte adventi akciója, és ennek megfelelően a hét zárására is egy nagy durranást tartogattak nekünk. Ha már úgy tűnik, hogy még egy jó darabig kell várnunk a Rise of the Tomb Raiderre, főleg ha nincs Xboxunk, nem csak a minisorozattal üthetjük el az időt, hanem akinek eddig kimaradt volna, kijátszhatja az előző részt.

Ma ugyanis a Tomb Raider Definitive Edition árából engednek el nekünk egy jelentős összeget, ami azt jelenti, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en 8999 Ft-ért szerezhetitek be Lara első nagy kalandjának feldolgozását.

 

Akármennyire kiváló a mai ajánlat, ez is csak addig tart, mint az összes többi, tehát holnap délig van időtök lecsapni a játékra az 576 Kbyte boltjaiban országszerte, vagy az otthon kényelméből a webshopon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)