Hirdetés

Holnap Győrben is vár az 576 KByte roadshow!

|

Nem csupán az Assassin's Creed-rajongóknak lesz érdemes ellátogatnia az 576-os roadshow győri állomására, ugyanis ezúttal is bőven lesznek más programok és akciók is.

Hirdetés

Ahogy újabb és újabb játékok jelennek meg az ősz folyamán, úgy cserélődik, mi mindent próbálhattok ki az 576 KByte roadshow állomásain, így holnap, csupán egy nappal a rajt után már ott lesz a teszteken is elég jól teljesítő Assassin's Creed Syndicate is. Persze nem csak ezért lesz érdemes ellátogatnia az Árkádba a győri gamereknek.

Aki valami könnyedebbre vágyik, azt a színpadon egy kis Just Dance várja, de a sportrajongók sem fognak unatkozni, hiszen kint lesz a FIFA 16 és az NBA 2K16 is. Hozzájuk hasonlóan mehettek egy kört a Forza Motorsport 6-tal is, de azért olykor tartsatok egy kis szünetet, hogy bezsebeljetek párat a ajándékok közül, amikből ezúttal is lesz bőven. Ha pedig kilátogattok, mindenképp nézzetek meg, milyen akciókkal vár a győri 576-üzlet, ahol még egy hétig beválthatjátok például azt a kupont is, amivel 55 százalékos kedvezménnyel hozhatjátok el a Far Cry 4 konzolos változatait. Ha a környéken jártok, mindenképp nézzetek be a délelőtt 10-től egészen este 8-ig tartó rendezvényre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)