Hirdetés

Száguldj a Need for Speedben az 576 KByte roadshow-n!

|

Bár a Need for Speed lesz a legfrissebb kiállított játék, nem csak a száguldás szerelmeseinek lesz érdemes ellátogatnia az 576 KByte roadshow hétvégi állomásaira.

Hirdetés

A hétvégén két újabb helyszínen bukkan majd fel az 576 KByte roadshow gamer-szigete, ezúttal Szegeden, az Árkádban és a budapesti Westendben, ahol szokás szerint a legújabb játékokat próbálhatjátok ki, köztük a frissen megjelent Need for Speedet is.

Ahogy az elmúlt néhány alkalommal, játszhattok majd a Halo 5: Guardians-szel, de jól járnak majd az Assassin's Creed-rajongók is, hiszen nem csak játszható lesz a Syndicate, hanem a nyeremények között is akad majd néhány AC-s póló. Aki ezeknél könnyedebb szórakozásra vágyik, annak ott lesz a Forza Motorsport 6 és a Disney Infinity 3.0 is, vagy a színpadi show, aminek keretein belül Szegeden a Just Dance, a WestEndben pedig a Guitar Hero Live lesz kipróbálható.

Ismét lesznek játékakciók is, de a kuponokat, amiket november 15-éig válthattok be, nem csupán a roadshow helyszínein szerezhetitek be, hanem innen is letölthetitek. A rendezvény szokás szerint ingyenes, és délelőtt 10 és este 8 óra között várja a látogatókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)