Hirdetés

576 Kbyte Roadshow - ha budapesti vagy, a hétvégén itt a helyed!

|

Az 576 Kbyte Roadshow most szombaton kezdetét veszi, és egyik első állomása Budapesten lesz. Ezek a programok és akciók várnak benneteket!

Hirdetés

Az 576 Roadshow szinte minden hétvégén két különböző helyszínen vár titeket, csak azok a hétvégi napok képeznek kivételt, amikor az ország valamely pontján egy PlayIT-en találjátok meg az 576 és a GameStar csapatát.

Október 3-án, azaz most szombaton Budapesten az Europark bevásárlóközpontban vehettek részt a rendezvényen, ahol kipróbálhatjátok a Forza 6-ot, a Rare Replay csomag 30 játékát, a FIFA 16-ot, az NBA 2K16-ot, illetve válogatott LEGO játékokat, és ami talán a legjobb: a megjelenés előtt álló Guitar Hero Live-ot! Versenyek is várnak titeket, találkozhattok BZ-vel, illetve érvényesíthetitek az alábbi kuponokat:

Bizony ám, olcsó lesz az Xbox Live Gold, kedvezménnyel vásárolhattok a legnépszerűbb Xbox-exkluzív és PC-s címekből, de a Ubisoft játékai, a Mortal Kombat X, a The Witcher 3: Wild Hunt, illetve minden készleten lévő használt játék is jelentős kedvezménnyel lehet a tiétek. Nem beszélve az akciósan kapható GameStar magazinról... Feltétlenül nézzetek be!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)