Hirdetés

8-10 év, mire lesz inSANE trilógia

|

Vénemberek leszünk, mire trilógiává válik az inSANE

Hirdetés

Del Toro inSANE játékából eddig egy semmitmondó teaser látott napvilágot, ám a hosszú távú tervek már ott vannak a fejekben és a fiókokban. Ezek megvalósulása pedig még legalább 8 évet vesz igénybe.

Ezt Danny Bilson a THQ egyik vezetője mondta egyik nyilatkozatában- „Ez egy hatalmas projekt. Legalább 10 évet vesz igénybe mindhárom felvonás elkészítése. " A rendező Guillermot del Toro hozzátette, hogy a fejlesztés még csak hat hónapja tart, és kész játék abból leghamarabb csak 2013-ban lesz. Erre az időszakra del Toro egyébként úgy tekint, mint a tanulási időszakra, hiszen a filmeknek teljesen más a narratívája, mint a videojátékoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)