Hirdetés

A Baldur’s Gate 3 szexjelenetei átvettek egy megoldást a filmipartól

|

Érdekes infó látott napvilágot a szerepjáték kulisszái mögül.

Hirdetés

Most, hogy a Blizzard a legutóbbi frissítéssel teljesen hazavágta a Diablo IV-et, még jobban várjuk a nyár másik nagy dobását, az augusztus elején befutó Baldur's Gate III-mat, amelyről már régóta tudott, hogy jelentős szerep jut majd benne a románcoknak és az erotikának.

Larian Studios ígéretes játéka korábban azzal keltett feltűnést, hogy akár egy medvévé változott emberrel is ágyba bújhatunk benne, illetve hogy élethű nemi szervekkel várja a közönséget, most pedig itt egy újabb érdekes információ, ezúttal a pikáns jelenetek forgatása kapcsán.

Hirdetés

A Baldur's Gate III szereplőgárdájának két színésze, a Shadowheartot játszó Jennifer English és a Lae'zelt életre keltő Devora Wilde nemrég a BBC-nek adott páros interjút, amelyben az utóbbi elárulta, hogy egy intimitás-koordinátort is bevetettek a szexjelenetek rögzítésekor. Ez a pozíció a MeToo-mozgalom kirobbanását követően vált elterjedté a filmforgatásokon, és egy szakértőt takar, aki azt hivatott biztosítani, hogy a színészek számára ne legyen kényelmetlen, megalázó az intim jelenetek felvétele.

A játékokban annyival könnyebb a helyzet, hogy a színészek a mozgásukat rögzítő mo-cap ruhákat viselnek, Wilde azonban így is hálás, hogy a Larian egy intimitási-koordinátorral vezényelte le a pikáns jeleneteket, amiben szerinte a stúdió az egyik első az iparágban. A színésznő egyben azt is kifejtette, hogy reményei szerint mások is követik majd a korábban a Divinity-szériával bizonyított belga csapat példáját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt már English tette hozzá, hogy a forgatás során ugyan akadtak "furcsa" helyzetek (gondoljunk csak a medveszexre), de a történet sosem megy túl messzire, így egyetlen felvétel során sem volt kellemetlen számára. A Baldur's Gate III augusztus 3-án jelenik meg Windows PC-kre, amit a szeptember 6-ra beígért PlayStation 5-ös rajt követ majd, valamikor később pedig macOS-re is beköszön a Dungeons & Dragons világára épülő RPG.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)