Hirdetés

A Baldur’s Gate 3 színészei rendszeresen streamelnek a játékból, itt nézheted őket

|

Összeszedtük, hogy hol csíphetitek el a Baldur's Gate 3 legismertebb hangjait, arcukkal együtt.

Hirdetés

Mostanra már senkinek sem kell bemutatunk a Baldur's Gate 3-at, aminek több szempontból is sikerült maradandót alkotnia, ezzel beírva magát a videojátékos történelemkönyvekbe. Ezt igazolja többek között a The Game Awards-os szereplése is, ahol az év játéka díj mellett még számos egyéb kategóriát is sikerült leuralnia a Larian Studios szerepjátékának.

Persze a Baldur's Gate 3 már a megjelenésekor is egyből a legkedveltebb streamelt játékok közé került, viszont azt már lehet hogy kevesebben tudják, hogy több, az eredeti karaktereknek hangot adó színész is sokszor élőben tolja a belgák sikerjátékát. Gyakran a saját maguk által megszólaltatott karaktereket választják, de vannak köztük olyanok is, akik teljesen organikusan pörgetik végig a játékot.

Ebben a cikkben most összeszedtük nektek a Baldur's Gate 3 azon szinkronszínészeit, akik még most is gyakorta közvetítik élőben a játékot, így könnyen beköszönhettek ti is hozzájuk, persze amennyiben csak sikerül őket élőben elcsípnetek.

Hirdetés

Neil Newbon

Twitch: https://www.twitch.tv/neilnewbon

YouTube: https://www.youtube.com/@NeilNewbonOfficial

Elképesztő alakítást nyújtott a csibészes Astariont megszólaltató Neil Newbon, munkájának pedig meg is lett a gyümölcse: a The Game Awardson a legjobb alakítás kategóriájában váltotta díjra a teljesítményét. A színész ráadásul nem riad vissza attól, hogy élőben közvetítse a játékot, melynek során a druidája mellé egyik barátja, a horror író-rendező, Tom de Ville paladinja is rendszeresen csatlakozik, de több vendégszereplő is feltűnt a mostanra már 30 epizódot megélt végigjátszás során.

Devora Wilde

Twitch: https://www.twitch.tv/devorawilde

YouTube: https://www.youtube.com/@thisisdevo

Lae'zelt, a Sex% speedrunok egyik legkedveltebb karakterét megszólaltató színésznőt, Devora Wildeot is elcsíphetjük élőzés közben. A hölgy ráadásul a végijátszása során úgy döntött, hogy egy, a szerepe által ihletett karaktert hoz létre, így született meg a githyanki "Dev'Zel", akinek egyébként nemrégiben sikerült az egyik társával, Mintharával összeszűrnie a levet, úgyhogy az elkövetkezendő adások során sem lesz hiány az izgalmakból.

Jennifer English és Aliona Baranova

Twitch: https://www.twitch.tv/jenandaliona

YouTube: https://www.youtube.com/@JenandAliona

A Shadowheartot megszólaltató hölgy, Jennifer English is rendszeresen közvetít élőben, ahol a párja, Aliona Baranova is csatlakozik hozzá, aki nem mellesleg Corinnának, a játékban található cuki mókusnak adott hangot. A páros számos színfalak mögötti sztorival fűszerezi és emeli az élő adások hangulatát, így érdemes lehet benézni hozzájuk is.

Samantha Beart

Twitch: https://www.twitch.tv/samanthabeart

YouTube: https://www.youtube.com/@samantha_beart

A BAFTA-jelöléssel büszkélkedhető Samantha Beart is a saját maga által megszólaltatott karakter mellett döntött, éppen ezért a végigjátszása a "Karlach Plays Karlach", azaz a "Karlach játszik Karlach-al" nevet kapta. Az adások szintén a színésznő tapasztalataival és a kulisszák mögötti sztorijaival egészülnek ki, szóval már csak ezek miatt is érdemes lehet bekukkantani, nem csak a karaktert kedvelőknek.

Theo Solomon

Twitch: https://www.twitch.tv/theosolomon1

YouTube: https://www.youtube.com/@TheoSolomon1

A sármos szerzetes, Wyll Ravengard is sokaknak ismerős lehet, akit a játékban nem más, mint Theo Solomon szólaltatott meg. Solomon még csak pár napja kezdett bele a játékba, de látszólag nagyon izgatott ezzel kapcsolatban, így minden bizonnyal a jövőben is folytatni fogja a kalandjait. A színész első streamjeből ráadásul áradt a pozitivitás és a jó hangulat, szóval mi biztosan szemmel tartjuk majd a dolgokat.

Tracy Wiles

Twitch: https://www.twitch.tv/jahheehee

YouTube: https://www.youtube.com/@TRACYWILES-em7mn

Tracy Wiles, a már korábbi játékokban is feltűnő, Jaheira karakterét megszólaltató színésznő, nemrégiben a bannolt YouTube csatornája kapcsán került a figyelem középpontjába, aminek pontos okait máig nem tudni. A rajongók támogatásának köszönhetően azonban hamar visszaállították Wiles csatornáját, aki ezzel egyidőben Twitchen is folytatta a faeruni kalandjait.

Amelia Tyler

Twitch: https://www.twitch.tv/ameliatyler

YouTube: https://www.youtube.com/ameliatyler

A játék narrátoraként persze Amelia Tyler sem maradhatott ki a buliból, aki Dark Urge karakterével nem riad vissza még a legkegyetlenebb döntésektől sem. Érdekesség, hogy Faerun legveszélyesebb ellenségeinek a leggyűréséhez gyakorta csatlakozik hozzá a Divinity: Original Sin II egyik szinkronszínésze, Jay Britton is, ezzel emelve a streamek hangulatát.

Ti kikhez csekkoltok majd be?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)