Hirdetés

A Battlefield 2042 vadonatúj 48-fős játékmóddal próbálja visszacsalogatni a rajongókat

|

Egyébként érdemes lesz kipróbálni a mókát, mert egy rakat jutalom is jár érte.

Hirdetés

Az EA és a DICE az elmúlt egy évet azzal töltötték, hogy megpróbálják ráncba szedni a megtépázott Battlefield 2042-t. Egyelőre úgy tűnik, hogy a srácok jó úton járnak, de miközben az alapokat próbálják újra lepakolni, addig is rendszeresen friss tartalmakkal kell szolgálniuk.

Ezek közé tartozik az Arkangel Directive, vagyis az új 24 v 24-es játékmód, melyben az új élményekre szomjazó játékosok az Arkangel Legion frakció tagjaiként fognak leérkezni egy csatatérre, és szatelliteket próbálnak majd elfoglalni.

Hirdetés

A vadonatúj mód három pályán lesz játszható: ezek a Reclaimed, az Orbital és a Valparaiso. Rajtuk várnak minket az elfoglalásra váró szatellitek, amelyekkel adatokat gyűjthetünk, ha sikerül őket megkaparintanunk. Ezt követően még fel is kell töltenünk a begyűjtött információt, hogy pontokat szerezzünk.

A játékmód július 11-től július 25-ig lesz elérhető, ez idő alatt pedig feloldhatunk 2 hátteret, 1 charmot, 2 fegyverskint, és egy headgeart. Érdemes lesz tehát visszatérni egy kis lövöldözésre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)