Hirdetés

A Bethesda egy rakat Starfield fejlesztésen dolgozik, köztük új térképeken és utazási formákon

|

Rengeteg olyan kisebb-nagyobb újdonság fog bekerülni a játékba, melyekért a közösség a megjelenés óta könyörgött.

Hirdetés

A Bethesda beugrott a Starfield subredditjére, hogy hozzon pár jó hírt a csillagközi felfedezőknek. Egy kommentben elmesélték, hogy jelenleg is dolgoznak egy rakat küldetés hibáinak kijavításán, de emellett új funkciókra is számíthatunk.

A hivatalos modtámogatás például már úton van, de ez keveseket fog meglepni. Az már nagyobb hírnek hangzik, hogy új utazási formákat is be akarnak építeni.

Hirdetés

Hogy ez utóbbi mit jelent, azt nem kötötték még az orrunkra, de mivel a Starfield egyik legvitatottabb része a folyamatos fast travel volt, ezért bármilyen extra utazási megoldást is fogunk kapni, az nagyot fog dobni a játékélményen. Az utazgatásban az új térképek is segítenek majd, mivel az ígéret szerint várostérképek is érkezőben vannak.

Pontos megjelenési dátumokat nem kaptak az újdonságok, de a srácok azt ígérték, hogy igyekeznek tartani a 6 hetes frissítési tempót. Ez persze lehet, hogy megcsúszik majd, mivel a Bethesda elmondása szerint minden apró módosítást részletes tesztelés alá vetnek, ami lassíthatja a megjelenéseket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)