Hirdetés

A Blizzard még mindig dolgozik a Warcraft mozin

|

Hosszú hónapok óta nem hallhattunk érdemleges információkat a Blizzard előzetesen betervezett Warcraft filmjéről.

Hirdetés

Számos rajongó már végleg lemondott megjelenéséről vagy feltételezte, hogy készítését leállították. A szóbeszédek és félelmek szétoszlatására a Blizzard közösségért felelős munkatársa, Nethaera mindenkit megnyugtatott, hogy haladnak a munkálatokkal és nem szakítottak a Legendary Pictures stábjával. Körülbelül tizennyolc hónappal ezelőtt, a 2007-es BlizzCon-on jelentkeztek utoljára lében gazdag hírekkel. A tavalyi BlizzCon rendezvény keretében Chris Metzen bővebb infókkal sajnos nem szolgált, de megerősítette létezését. Nethaera megtartotta elődjei szokását, magyarán szólva titkos projektként hivatkozott a Warcraft mozira (legalább tudjuk, hogy még mindig dolgoznak rajta), igaz hozzátette, a film mögé élvezhető történet is szükséges. Szavaiból arra következtethetünk, hogy a sztorit még nem véglegesítettek.

warcraft_movie.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)