Hirdetés

A Californication könnyűvérű Lizzy-je lesz Lara Croft új hangja

|

Töredelmesen bevallom, hogy az egyik kedvenc filmsorozatom a Californication. Ezért is lepett meg, hogy a sorozat egyik szereplője adja a hangját az új Tomb Raider játékhoz.

Hirdetés

Az ötödik éved Lizzy-je az egyik kedvenc női szereplőm, a kopasz ügynökkel bonyolódó románca nagyon sok mulatságos percet okozott nekem. Az angol színésznő becsületes neve Camilla Luddington és a fiatalos hangja miatt választották ki erre a szerepre.

Camillának ugyan ez az első játékszerepe, de számtalan filmben és TV sorozatban bizonyított már. A már említett Californication mellett a True Blood rajongók is felismerhetik az ifjú hölgyet. A szerkesztőségben egyöntetűen megállapítottuk, hogy ezt a lányt bizony meg...érdemelten választották ki arra a szerepre. Reméljük, hogy nem kellett olyan eszközökhöz nyúlnia, mint a sorozatban Lizzy-nek (aki látta a sorozatot az érti, aki meg nem, az sürgősen nézze meg, nem fogja megbánni).


Ő lesz tehát Lara Croft hangja az új Tomb Raiderben, akiről az E3-on látott bemutató után sokan azt feltételezték, hogy nemi erőszak áldozata lesz, pedig nem is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)