Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops - Cold War elvileg még a hivatalos megjelenés előtt kipróbálható lesz

|

Úgy tűnik, kiszivárgott néhány részlet az Activision játékáról, aminek nagy valószínűséggel még bétatesztje is lesz.

Hirdetés

Az már ugyan kiderült, hogy mi lesz a soron következő Call of Duty hivatalos címe, és már azt is lehet sejteni, milyen környezetben fog játszódni a kaland, de fontosabb konkrétumokról csak egy picit később fog nekünk beszámolni az Activision. Viszont nemrég ismét történt némi szivárgás, aminek hála lehet, hogy valamivel okosabbak lettünk.

Hirdetés

A jelek szerint lehullt a lepel több, a Call of Duty: Black Ops - Cold Warhoz kapcsolódó előrendelői bónuszról, amelyekről a COD Tracker számolt be. Így derült ki többek között az, hogy még a megjelenés előtt lesz egy bétateszt, amely során valószínűleg sokan kipróbálhatják majd a Treyarch újdonságát. Az előrendelők előbb fejest ugorhatnak majd a mókába, de nyílt próbaidőszak is lesz, és jó eséllyel nem csak egyetlen hétvégén.

A szivárgások alapján valamiféle Battle Pass rendszer is lesz a játékban, és az egyik előrendelői ajándék nem más, mint Frank Woods, aki a legelső Black Ops-ban is szerepelt már. Emellett két másik DLC-csomag is előkerült, az egyik a Confrontation Weapons Pack, a másik pedig a Land, Sea and Air Pack.

Nem tudni, hogy a fenti dolgok mikor kerülhetnek bejelentésre hivatalosan is, viszont augusztus 26-án jobban is megismerhetjük majd a Cold Wart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)