Hirdetés

A Call of Duty-k fejlesztői elismerték, hogy gondok vannak, de már dolgoznak a megoldásokon

|

A rajongók rengeteget panaszkodtak mind a Call of Duty: Warzone, mind a Vanguard és a Modern Warfare állapota miatt.

Hirdetés

Az idei Call of Duty nem lett hibátlan, amit az is bizonyít, hogy egyes informátorok szerint a következő felvonás már a szokásos időszaknál korábban is megjelenhet.

Az Activision körül egyébként is ég a ház, és ezen az sem segít, hogy a Warzone, a Vanguard és a Modern Warfare közössége mind-mind lángokban áll. A Call of Duty fejlesztői egy közleménnyel próbálták hűteni a helyzetet, de ez sem sikerült hibátlanul.

Hirdetés

A Call of Duty hivatalos Twitter oldalának posztja szerint minden csapat keményen dolgozik azon, hogy rendbehozzák játékaik állapotát. A Vanguard játékosai hamarosan számíthatnak majd matchmaking javításokra, perkmódosításokra, shotgun nerfekre és killstreak változásokra.

A Warzone oldalán beígértek egy rakat hibajavítást, többek közt a láthatatlan skinek és a Buy Stationök rendbehozatalát. A battle royale egyébként meglehetősen problémásan viselkedik konzolokon, amivel kapcsolatban szintén számíthatunk majd előrelépésekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindez persze senkit sem érdekel, mert a twitteres válaszok alapján mindenkit csak a csalók zavarnak. A tisztességtelen játékosokat a Ricochet anti-cheat sem tartja vissza, így ha a fejlesztők nem hoznak drasztikus lépéseket, félő, hogy lerombolhatják az Activision játszótereinek tartópilléreit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)