Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 gépigény nem nagyon borítja meg meg a frontot

|

Ha a tavalyi Modern Warfare 2-vel megbirkózott a géped, akkor a Sledgehammer újdonságával se lesz gond.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 egyszerre épít a nosztalgiára és készül izgalmas újításokkal, ugyanakkor a próbakörünk alapján akinek a Modern Warfare 2-nek nem jött be, az az új részt sem fogja túlzottan szeretni, változtatások ide vagy oda. Aki viszont már azt is kedvelte, azt tárt karokkal várja majd a Sledgehammer Games új lövöldéje, amely a gépigény tekintetében is hasonlít az elődre.

A Modern Warfare 2-nél az ajánlott követelmények ugyanis egy Intel Core i5-6600K/AMD Ryzen 5 1400 processzort, 12 GB RAM-ot és egy Nvidia GeForce GTX 1060/AMD Radeon RX 580-as videokártyát tartalmaztak, és ennél nem igényel sokkal többet a Call of Duty: Modern Warfare 3 sem. 

Hirdetés

A Dexerto jelentése szerint (a követelmények eredetileg az Activision hivatalos support honlapján bukkantak fel, de azóta elérhetetlenek) a CPU megegyezik az alábbi specifikációknál, viszont picivel több memóriára és egy kicsit erősebb VGA-ra azért szükség lesz, ha nem érjük be a minimummal. De olyan brutális igények után, mint amilyet az Alan Wake 2 is villantott, valószínűleg nem a legújabb Call of Duty fog hardvervásárlásra késztetni. Nézzétek csak: 

Call of Duty: Modern Warfare 3 gépigény

Call of Duty: Modern Warfare 3 minimum gépigény:

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • CPU: Intel Core i5-6600 vagy AMD Ryzen 5 1600
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 970/GeForce GTX 1650 vagy AMD Radeon RX 480 3GB VRAM
  • RAM: 12 GB 
  • Tárhely: 65 GB SSD

Call of Duty: Modern Warfare 3 ajánlott gépigény: 

  • OS: Windows 10/Windows 11 (64-bit) a legutolsó frissítésekkel
  • CPU: Intel Core i5-6600 vagy AMD Ryzen 5 1600
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070/GeForce RTX 3050 vagy AMD Radeon RX Vega 6GB VRAM
  • RAM: 16 GB
  • Tárhely: 65 GB SSD

A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nálatok gond nélkül menni fog?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)