Hirdetés

A Capcom a Dead Rising és más klasszikusok feltámasztását pedzegeti

|

A japán játékóriás egyébként majd' egy tucat klasszikust emlegetett fel a Vs Capcom játékoktól a Darkstalkersen át a Dino Crisisig.

Hirdetés

A Resident Evil, a Monster Hunter és a Street Fighter sorozatok mind új aranykorukat élik, köszönhetően a Capcom elmúlt években nyújtott teljesítményének. A kiadó szép, kimért tempóban adagolja a jobbnál jobb címeket (az Exoprimalről nem beszélünk), de most felmerült a kérdés, hogy merre tovább.

Ebben segítene elvileg egy új felmérés kitöltése (egy kicsit bonyolult a dolog, de megtaláljátok benne majd a kérdőívet). A rajongók most közvetlenül a kiadónak mesélhetnek arról, hogy mely sorozatokból szeretnének folytatásokat vagy remake-eket látni.

A Dead Rising mellett a választási listában felbukkantak olyan gyöngyszemek is, mint a Dino Crisis vagy a Vs Capcom széria. Az olyan címek, mint az Onimusha vagy a Sengoku Basara talán nem sokat jelentenek a nyugati játékosoknak, de ezekből is szívesen látnának a rajongóik remake-eket vagy új epizódokat, és ha elegen szavaznak rájuk, akkor talán még lehet is belőlük valami.

Hirdetés

Nem érdemes azonban mindjárt zombimészárlásra készülni. Ezek a kérdőívek általában csak felmérik a közönség igényeit, és ritkán vezetnek igazán konkrét projektekhez. Ettől függetlenül ha milliók kiáltanak majd egy Darkstalkers játékért, akkor nem kizárt, hogy a Capcom elkezdi előkészíteni a következő epizódot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)