Hirdetés

A Cosmos és az SLR Merci

|

Ismét áll leesésre okot adó számítógépház átalakítást mutattak be a már sokat emlegetett Bit-Tech oldalán.

Hirdetés

Az angol oldalon minden hónapban lehet szavazni a szerkesztők által felterjesztett legjobb modokra. Az októberi havi tudósítást nézegetve bukkantam rá Coolmiester, polgári nevén Paul készülő alkotására. A Coolermaster Cosmos ház, igencsak újdonságnak számít és presztízse is igen nagy főleg egy kis SLR Merci külső design-al megspékelve. A gép eleje stílusosan az autó elejét próbálja visszaadni. A csillagos márka jele az első ventilátor-t takarja. A ház oldalán az SLR jellegzetes formái és a kipufogók lettek megörökítve.

 


 

A tetőn elhelyezett panel hivatott eltakarni a vízhűtés radiátorát, a 2db króm légkeverőt és a ventilátor vezérlőt. Az eredeti hírt itt olvashatjátok (angolul) a Bit-Tech oldalán, valamint érdemes figyelemmel követni a worklogot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)