Hirdetés

A Cyberpunk 2077 nem minden platformra jelenik meg egyszerre

|

Szeptember 17-én csak a Cyberpunk 2077 PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-on játékosai fognak örülni, a Google Stadia tulajdonosoknak bizony még várni kell.

Hirdetés

Csúszik a Cyberpunk 2077 bemutatója, de maga a megjelenés továbbra is biztosnak tűnik, szeptember 17-én végre valahára megérkezik a CD Projekt RED új szerepjátéka. Ez az állítás azonban nem minden platform esetében igaz. 

Hirdetés

Kiderült ugyan, hogy Google Stadiára csak valamikor később, de remélhetőleg még az idei év vége felé fog megérkezni a Cyberpunk 2077. Nyilván ez a platform érinti a lehető legkevesebb potenciális játékost, de azért teljesen bizonyos, hogy nem fognak örülni a fejleményeknek azok, akik a Stadián akarták először bebarangolni Night Cityt. 

PC, Xbox One és PlayStation 4 platformok esetében viszont továbbra is 2020. szeptember 17. a céldátum, remélhetőleg újabb halasztásról már nem kell beszámolnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)