Hirdetés

A Destiny 2 játékosai átverik az előrendelői rendszert az új fegyverért

|

Rengetegen adják le, és mondják vissza szinte azonnal az előrendelésüket a Final Shape-re, miután így hozzáférnek a játék új Exotic puskájához.

Hirdetés

A gamescom 2023 megnyitó előtt megvolt a Destiny 2: The Final Shape nagy bemutatója. A következő kiegészítő egyszerre kelti izgalmas befejezés és a közösségnek szánt szerelmeslevél benyomását. Az más kérdés, hogy az említett közösség mintha nem viszonozná ezeket az érzéseket.

Úgy tűnik, hogy rengetegen adják le az előrendeléseiket a The Final Shape legnagyobb kiadására, hogy így megkaphassák az előrendelői ajándékot, a Tessellation nevű puskát. Aztán amint hozzáférnek a fegyverhez, már mondják is vissza az előrendelést.

Hirdetés

Ezzel a trükkel kapcsolatban faggatta nézőit egy Destinyre szakosodott tartalomgyártó, Luckyy10P. Nem az volt a célja, hogy ezt a dolgot népszerűsítse, de őszintén kíváncsi volt arra, hogy a visszamondást követően az érintettek megtarthatják-e a fegyvereiket. A lenti tweetre adott válaszokból kiderült, hogy nem csak hogy megtarthatják a Tessellationt, de már az előző kiegészítő Quicksilver Stormjával is ez volt a helyzet.

Minden platform másképp kezeli az előrendeléseket, így jelenleg úgy néz ki, hogy ezzel a trükkel leginkább a konzolos tábor tud élni. Ők viszont nagyon lelkesen ki is használják a lehetőséget. Ezzel az a legnagyobb gond, hogy amennyiben a módszer túlságosan elterjedté válik, úgy a Bungie lépni fog, és annak a tisztességes vásárlók fogják majd meginni a levét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)