Hirdetés

A Dishonored-rajongók imádni fogják a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 játékmenetét - nézz meg belőle 15 percet!

|

Először villantott hosszabb gameplay anyagot a World of Darkness univerzumba helyezett szerepjátékból a The Chinese Room.

Hirdetés

Noha szerdán az év első PlayStation State of Play eseménye követelte magának a gamerek figyelmét, sor került aznap egy másik videojátékos bemutatóra is, amit szintén érdemes volt szemmel tartani. Korábbi ígéretének megfelelően ugyanis a The Chinese Room lerántott a leplet a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 játékmenetéről.

A sétaszimulátorairól (Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody's Gone to the Rapture) elhíresült brit stúdió a Hardsuit Labs kirúgását követően vette át a régóta várt projektet a Paradox megbízásából. A fejlesztőváltással a régi koncepcióból szinte semmi se maradt, frissen átváltoztatott vérszívó helyett egy nagy hatalmú, tapasztalt vámpírt alakítunk, akinek hírneve legendás fajtársai körében.

Hirdetés

Ami a játékmenetet illeti, azt a fejlesztők egy korai küldetésen keresztül mutatták meg, melyben Phyre (és a fejében lakozó Fabien) egy raktárépületben akad az információval házaló nosferatu, Willem nyomára. A demonstráció kedvéért a harcban jeleskedő, hirtelen haragú brujah-t faragtak a központi karakterből, aki a rábeszélés vagy megtévesztés helyett inkább a megfélemlítés híve, és ez vissza is köszön a dialógusopciókban.

A körülbelül 15 percnyi vágatlan játékmenetet és még ugyanennyi kérdezz-feleleket tartalmazó videót megnézve világossá válik, hogy a The Chinese Roomra komoly hatást gyakorolhatott a Dishonored széria: a lopakodás, a környezet rejtett titkait is felfedő természetfeletti érzékelés, a vámpírképességek használata sokban emlékeztet arra, hogy milyen is volt Corvóval, Emilyvel vagy Billie-vel játszani.

Tekintettel arra, hogy a demó valamennyire spoileres, a csapat összevágott egy trailert azoknak, akik úgy szeretnék majd felfedezni Seattle-t, hogy a lehető legkevesebb információval rendelkeznek a történetről.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 valamikor 2024 folyamán érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)