Hirdetés

A Dying Light 2-be végre bekerült egy funkció, amit még 5 évvel ezelőtt ígértek meg nekünk

|

A Good Night Good Luck című frissítés rengeteg újdonságot hozott, és többek közt a parkour rendszert is rendesen átdolgozta.

Hirdetés

A Techland srácai nagyon keményen átgyúrták a napokban a Dying Light 2 alapjait. Egy mezei, ingyenes frissítéssel hoztak olyan változásokat, melyekért mások súlyos dollárokat kérnének el.

A csomag csúcsa azonban még így is az, hogy végre le lehet csúszni reklámtáblákon a késünk segítségével. Ez egy olyan leereszkedési opció, amit először a Dying Light 2 2018-as trailerében láthattunk, és azóta sem tudtuk, hogy mi lett vele.

Hirdetés

A késes ereszkedés persze csak egy része a teljesen átalakított parkournak. A játékosok egy kapcsolóval aktiválhatják az új, fizika-alapú mozgásrendszert, ami kifejezetten a Dying Light 1 veteránjainak szól. Az új megoldás látszólag sokat javít a Dying Light 2 érzetén, és külön piros pont jár azért, hogy ezt a verziót választhatóvá tették. Aki szereti a régi megoldást, az maradhat amellett.

A parkour-frissítés mellett kaptunk vizuális változásokat, frakciókat, és egy új eseményt is. A teljes javítási jegyzéket megtaláljátok a Dying Light 2 hivatalos weboldalán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)