Hirdetés

A Fallout 2 rajongói remake-je kétszer akkora lesz, mint a Fallout 4

|

A Project Arroyo elég ambiciózus próbálkozás, de a legutóbbi videó után kezdünk hinni a sikerében.

Hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy Fallout közössége csodákra képes. Kisebb-nagyobb modding csapatok régóta óta dolgoznak olyan projekteken, mint a Fallout: London és a Fallout: New Vegas remake, néhány éve pedig egy újabb gárda verődött össze a Fallout 2 remake összeállítása céljából. Ez Project Arroyo címen fut jelenleg, és a cél a klasszikus RPG Fallout 4 motorjával történő teljes újjáépítése. Mivel az eredeti játék izometrikus nézetet használt, így a folyamat még el fog tartani egy darabig.

Szerencsére azért a Project Arroyo srácai fel-fel bukkannak időnként, hogy lejelentsék a Fallout 2 remake állapotát. A legutóbbi videóban egymás mellé rakták a klasszikust és az új verziót, és a különbség nem csak a nézőpontváltás miatt válik egyértelművé.

Hirdetés

A régről ismerős helyszínek mutatósabbak, mint valaha, de sokat fognak változni az átalakítás során. A fejlesztők elmondták, hogy vissza akarják nyesni az üres, céltalan területek méreteit, miközben még az eredetinél is jobban ki akarják majd bontani a fontosabb és érdekesebb zónákat. Szerintük ennek eredményeképp a Fallout 2 remake végül kétszer akkora lesz, mint a Fallout 4.

Hogy ebből mennyi lesz az igazság, az majd kiderül. Megjelenési dátum még nincs, így egyelőre csak reménykedni tudunk abban, hogy egyszer majd elkészül a rajongói remake.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)