Hirdetés

A Fallout: New Vegas egyik játékosa 80 órát szenvedett az abszolút békés végigjátszásért

|

Közel lehetetlen feladat volt, de végigtolta az egészet egyetlen élőlény megölése nélkül.

Hirdetés

A Fallout: New Vegas a széria egyik legünnepeltebb darabja. Ezt az epizódot még azok is élvezhették, akiket egyébként a számozott részek annyira nem kötöttek le, köszönhetően az egyedi hangulatnak és a kiválóan felépített küldetéseknek.

Az sem elhanyagolható pozitívum, hogy az első perctől az utolsóig rajtunk áll, hogyan alakul a sztori, és aki szeretné, gyilkosság nélkül is végigjátszhatja. Vannak azonban küldetések, melyeknél ez szinte lehetetlen - de csak "szinte".

Hirdetés

A /r/Fallout lakója, /u/ninni113 ugyanis 110 küldetést teljesített egyetlen élőlény megölése nélkül. A kommentekben hozott pár példát a kifejezetten kemény küldetésekre, és néhol bevallotta, hogy bizony a szerencse mentette meg a bőrét.

Final stats for my pacifist New Vegas run
byu/ninni113 inFallout

Mi alapvetően visszhangoznánk ninni113 javaslatát: ha élvezni  akarjátok a New Vegast, akkor ne kövessétek a példáját. Ettől függetlenül valahol nagyon szép az, hogy az Obsidian spin-offja most, 14 évvel a megjelenése után is tud kihívást és izgalmakat nyújtani a Fallout szerelmeseinek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)