Hirdetés

A Far Cry sorozat is szolgáltatásalapú játékkal folytatódhat

|

Egy beszámoló szerint az Assassin's Creed útját követné a Ubisoft játékfelhozatalának másik alappillére is.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft vezetői közül távozik Dan Hay, aki nem kisebb feladatot látott el a kiadó kanadai csapatában, mint a cég egyik arany tojást tojó tyúkja, a teljes Far Cry Franchise felügyelete. A hírről egy iparági híroldal, a GamesBeat egy érdekes plusz információ kíséretében számolt be, ami alapjaiban alakíthatja át a sorozat jövőjét.

A cikket jegyző Jeff Grubb a producer kiválásának ténye, illetve a Ubisoft közleménye után kiemeli, hogy a szakember távozásáig a következő Far Cry előkészítésén dolgozott, amiben önmagában semmi meglepő nincs.

Hirdetés

Az viszont sokkal inkább újdonság, hogy az értesülései szerint hasonlóan a készülő - és a Ubisoft által megerősített - Assassin's Creed Infinityhez az open-world lövöldözős széria következő iterációja is a lives service modellt követi a hagyományos alapjátékból és DLC-kből álló csomaggal szemben.

Mivel ilyen, folyamatosan frissülő játékokat csak multiplayer kivitelben láttunk eddig a Ubisofttól, vannak a fejünkben kérdőjelek annak kapcsán, hogy milyen lesz a hagyományosan történetalapú Assassin's Creed és Far Cry live service játékként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ubisoft legutóbbi megszólalása a témában biztató, azt úgy tűnik, sikerül elkerülni, hogy egy ingyenes, mikrotranzakciók által eltartott játék legyen az AC Infinity, ami remélhetőleg a modellt követő Far Cry-ra is igaz lesz. Azt viszont csak a megjelenéskor - vagy az utána következő időszakban - fogjuk megtudni, hogy a gamerek is jól járnak-e az újfajta modellel.

Ti mit gondoltok az új struktúráról? Tetszik, hogy az új sztorik egy nagy játékhoz érkeznek majd frissítésként, vagy inkább ragaszkodnátok a hagyományos folytatásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)