Hirdetés

A Final Fantasy XIV gyönyörű rajzát 20 000 screenshotból rakták össze

|

Yoshitaka Amano illusztrációját most többek között fürdőző nyuszifiúk alkották újra.

Hirdetés

Idén volt 10 éve, hogy a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn új életet lehelt a Square Enix alapvetően elbaltázott MMORPG-jébe. Ez egy hatalmas mérföldkő volt mind a közösség, mind a fejlesztők számára, akik 2013-ban még nem voltak biztosak abban, hogy valaha eljutnak idáig.

A születésnap alkalmából a Square több eseményt is tartott, az egyike ezeknek pedig egy mozaikkészítésre való felhívás volt. Mindenkinek lehetősége nyílt egy kisebb csomagot nyerni a fejlesztőktől, csak annyit kellett tennie, hogy beküld egy képet a karakterével.

Hirdetés

Ennek eredménye egy 20 000 screenshotból álló mozaik lett. A kép alapját Yoshitaka Amano, a Final Fantasy széria legendás művészének egyik illusztrációja adta. Némi színkorrekció és rendezgetés után össze is állt a kép, amit itt megtekinthettek. Ha belenagyítotok a mozaikba, akkor láthatjátok az azt alkotó képeket is.

A győztesek egyébként már megkapták a jutalmukat, de hogy hova került a képük, azt talán még a Square Enix se tudná megmondani nekik. Próbáljátok meg egyszer, hogy számon tartotok 20 000 screenshotot egy ekkora összeállításban.

A Final Fantasy XIV története robog tovább majd 2024-ben a Dawntrail című kiegészítővel. A következő 10 év eseményeit ez a sztori alapozza meg, így a közösség tűkön ülve várja az új fejezetet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)