Hirdetés

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles nyereményjáték

|

Megjelent DVD-n és Blu-ray-en A Föld inváziója - Csata: Los Angeles. Játssz velünk és nyerd meg a három DVD egyikét!

Hirdetés

A dél-afrikai születésű Jonathan Liebesman karrierje elején főként horrorban utazott, és olyan filmeket rendezett, mint a Darkness Fall és a The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning. A Columbia Pictures még 2008-ban környékezte meg a rendezőt és bízta meg egy olyan film dirigálásával, ami egy földönkívüli invázió történetét dolgozza fel. Liebesman 70 millió dollárból forgatta le végül a filmet Battle: Los Angeles (A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) címmel.



A napjaink Los Angeles-ébe helyezett történet hősei egy szakasznyi tengerészgyalogos, akiket idegen megszállók ellen küldenek bevetésre. A légierő és a nemzeti gárda néhány tagjával, valamint csapdába esett civilekkel kiegészült csapat olyan ellenféllel találja szembe magát, amelyik szinte elpusztíthatatlan, meglehet, hogy minden bátorságuk, elszántságuk és találékonyságuk ellenére ők maradnak alul a küzdelemben. Ha ez bekövetkezne, akkor az emberiség elbukik.



Az Intercom jóvoltából kisorsolunk közöttetek 3 'A Föld inváziója - Csata: Los Angeles' DVD-t, amennyiben helyesen válaszoltok az következő rendkívül furfangos kérdésre: Hogy hívták a filmben a támadó idegeneket?

A megfejtéseket a GameStar Facebook csoportjába várjuk az alábbi bejegyzéshez fűzött hozzászólás formájában.



Extra - Indul az alien vadászat, nyerj PlayStation3 konzolt!

Olvasd be okostelefonoddal a QR kódot, valamint töltsd le a "Layar Reality Browser" applikációt.
Nyisd meg és válaszd ki a "Battle Los Angeles-t".
Találd meg a körülötted lévő alieneket és oszd meg képeidet.
A nyereményjátékban való részvételhez küldd el a legjobban sikerült fotódat neveddel és telefonszámoddal az alien@intercom.hu címre 2011. augusztus 31-ig!
A pályázók között egy PlayStation3 konzolt sorsolunk ki.
További részletek A föld inváziója - Csata: Los Angeles facebook oldalán.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)