Hirdetés

A Forza Motorsport fejlesztői már dolgoznak a játék három legnagyobb problémájának megoldásán

|

A tavalyi év talán legszebb versenyjátéka több problémával is küzd, de a Turn 10 keményen dolgozik azok rendezésén.

Hirdetés

A tavalyi év második felében érkezett a Forza Motorsport, ami lenyűgözött minket, a világsajtót, és a vásárlókat is. Persze a játék sem volt hibátlan, és a Turn 10 a megjelenés óta dolgozik keményen azon, hogy bővítse és javítsa az új generációs Forza legfájóbb pontjait.

Ami az idei évet illeti, a Turn 10 Games megígérte, hogy a Forza Motorsport három legvitatottabb részét fogja helyretenni: a gépi ellenfeleket, a fejlesztési élményt, és a büntetéseket.

Ami az AI-sofőröket illeti, azok sokszor hirtelen a semmiért lassítanak, durván fékeznek lazább kanyarokban is, nem gyorsítanak eléggé, amikor kijönnek a kanyarokból, és túl szorosan követik az ajánlott útvonalat. Ezek mellett még vannak apróbb problémák, de a lényeg, hogy a Turn 10 mindet javítani akarja, és itt tiszta sor, hogy szükség is van az utómunkára.

Hirdetés

Ami már kevésbé egyértelmű, az a fejlesztési élmény. Sokan vannak a játékostáborban, akik kifejezetten élvezik a Forza Motorsport által kínált eszközöket, de akadnak olyanok is, akik kifejezetten nem. A srácok megígérték, hogy óvatosan fogják megpiszkálni az autófejlesztést: nem fognak elvenni semmit, amit eddig szerettek a pilóták, és inkább hozzáadnak majd a játékhoz, mintsem elvennének belőle.

A végére jutott a büntetés, ami túl lelkesen vagy épp túl lomhán adogat ki büntetéseket ütközésekért vagy pörgésekért. A Turn 10 itt csak szeretné ha kiszámíthatóbbá válna a bíró, és egyenletesebb rendszert kaphatnának a pilóták.

Tiszta és világos, hogy min és miért dolgozik a csapat. Melós évük lesz, de a végén talán még egy eddigieknél is jobb versenyélményt kínálhatnak majd a Forza Motorsporttal. Eleve az volt a terv, hogy ez most egy platform lesz, így állnak hozzá, így alakítják és bővítik a továbbiakban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)