Hirdetés

A Game Pass idén utoljára még kirak két játékot a felhozatalából

|

A 2023-as év veszteségeinek végső listája meglehetősen csekély: két játék kerül csak ki a Game Passból.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass a legjobb megoldás arra, hogy alacsony áron férhessünk hozzá egy tekintélyes méretű játékkönyvtárhoz. Mi imádjuk, de jobb lenne, ha több időnk volna arra, hogy mindent kipróbálhassunk.

Sajnos, mint minden elfőfizetéses szolgáltatásnak, ennek is megvan az ára, és ezt nem euróban mérik: a felhozatal folyton változik, aminek része, hogy olykor-olykor ki is kerülnek játékok a listából. Ezúttal szerencsére csak minimális veszteségek érnek minket.

A 2023-as év utolsó távozói között két cím szerepel, de igazából csak egyhez veszítjük el a hozzáférést. A Naraka: Bladepoint is kikerül a Game Passből, de a Naraka időközben ingyenesen játszhatóvá vált, így nyugodtan folytathatjuk vele a kardozást, akár benne van a bérletben, akár nincs.

Hirdetés

A Monster Trainnel már más a helyzet: a roguelike pakliépítős mókát sajnos csak akkor tudjátok folytatni, ha megvásároljátok majd a teljes verziót.

A páros december 31-én kerül ki a kínálatból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)