Hirdetés

A gamer közösség is Matthew Perry előtt tiszteleg, aki a videojátékok területén sem volt idegen

|

Olyannyira nem, hogy a gamerek közül sokan nem csak a Jóbarátokból, hanem a a Fallout: New Vegasból is emlékeznek rá.

Hirdetés

Nemrégiben érkezett a sajnálatos hír arról, hogy 54 éves korában elhunyt Matthew Perry, akit a legtöbben a Jóbarátok Chandlerjeként ismertek. Természetesen a pályafutása során számos egyéb filmes és sorozatos produkcióban is részt vett, azonban a videojátékok területén sem volt teljesen idegen.

Perry ugyanis hatalmas Fallout-rajongó volt, amiről ő maga beszélt még 2009-ben Ellen DeGeneres műsorában, ahol a beszélgetés végeztével egy dedikált példányt adott a műsorvezetőnek a Fallout 3-ból, egy Xbox 360-al karöltve. Nemes gesztus volt ez tőle, ugyanis Perrynek ekkor még semmi köze sem volt a szériához, pusztán csak imádta azt.

Hirdetés

Valamikor ekkortájt figyelhettek fel rá a Bethesdánál is, így történhetett az, hogy Perry megkapta a Fallout: New Vegas egyik főbb antagonistájának, Bennynek a szerepét. Benny karaktere alapvetően egy jólöltözött, simulékony, de mindenre elszánt, hataloméhes férfit reprezentált, aki a játék eleji tetteivel indította el a cselekményszálat. Játékosként többször is összefuthattunk vele a végigjátszás során, azonban végül mi dönthettük el, hogy milyen sorsot is szánunk neki.

Éppen ezért a halálhírről való értesülést követően most a széria rajongói is összefogtak, és a sorozatos és filmes szereplési mellett mindenki megosztotta a maga emlékét Perryhez és a Fallouthoz kapcsolódóan. Ezekből válogattunk most össze nektek párat, emlékezve Matthew Perryre, tisztelegve a videojátékos hagyatéka előtt.

Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok Bennyhez kapcsolódóan?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)