Hirdetés

A gamerek korán halnak?

|

Életmód változtatásra szólítanak fel minket angol tudósok, a megszokott drámai stílusban.

Hirdetés

Új kampány indult el Angliában, melynek célja felhívni a szülők, és gyerekek figyelmét, a videójátékok káros hatására. Az enyhén drámai hangvételű hirdetések egyik darabja például figyelmeztet, hogy a túlzottan sok játék bizony korai halálhoz vezet. Képet is mellékeltek hozzá, melyen egy csüggedt, sovány, fakó arcú kis srác egy kontrollerrel üldögél, és teljesen szerencsétlenül néz ki. A képalá is hasonlóan kedves. Így hangzik: "Úgy van, üldögélj csak, ne csinálj semmit, de tudd, hogy a korai halált kockáztatod." Nem is kell dramatizálni semmit, ugye? Tény, hogy aki életének nagyrészét a monitor, vagy TV előtt gubbasztva tölti, valószínűleg kevésbé egészsége a szervezete, mint egy olyan lurkónak, aki naphosszat a szabadban szaladgál, de ez a fajta ijesztgetés, egy kicsit túlzás szerintem. Csináljunk reklámot a testmozgásnak, de ne úgy, hogy halállal fenyegetjük az embereket. Játszani szabad, játszani jó. Egész nap játszani, nem jó. Ilyen egyszerű. Szerintetek?

 

kids.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)