Hirdetés

A Gearbox passzolta a Blade Runner játékot

|

Majdnem lett új Szárnyas Fejvadász játék, de a Gearbox nem vállalta a feladatot.

Hirdetés

Ejjnye. A Gearbox úgy látszik mégsem annyira bátor, mint hittük. Pedig a Borderlands, mint új IP bejövősnek tűnik az eladások, és a visszajelzések alapján. A Szárnyas Fejvadász adaptációját azonban - üzleti okok miatt - nem vállalta a cég.

Randy Pitchford elmondása alapján, nemrég kereste fel egy partnere, hogy új Blade Runner játékot kéne fejleszteni, mert az jó. A franchise ugyan poros, de van benne fantázia, és jófajta stuff lehet a végeredmény. A Gearbox megfontolta az ötletet, sőt előzetes számításokat is végzett. A kalkulációk eredménye, hogy olyan 25 millió dollár kéne ahhoz, hogy a játék olyan legyen, amilyennek ők látni szeretnék. Ennyit pedig - a Gearbox szerint - nem jövedelmezett volna a projekt, így az hamvába holt. Kár érte, hiszen a régi Blade Runner játék nagyszerű volt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)