Hirdetés

A God of War szinkronszínésze nem hajlandó elődjének nyomdokaiban járni, és jó oka van rá

|

Christopher Judge annyira tiszteli TC Carson munkásságát, hogy meg se próbálja utánozni az ő stílusát.

Hirdetés

Christopher Judge mára egy jól ismert hanggá vált a játékiparban. A 2018-as God of War főszereplője rengeteg elismerést kapott Kratos megformálásáért, és ezt nagyrészt annak köszönheti, hogy rajta hagyta a karakteren a saját nyomát. A The Gamer jelentése szerint soha nem is akarta Terrence C. Carson előadását utánozni: egy streamben említette a színész, hogy az elejétől kezdve a saját útját akarta járni.

Mondjuk ez annyira nem nehéz, ha soha nem is hallottad az eredetit:

"Sosem néztem meg a korábbi játékok jeleneteit, mert TC egyébként is egy kiváló színész, és soha nem is akartam hozzá passzolni hangban, vagy bármiben. Nem is kértek erre eleinte."

Hirdetés

A színész egyébként elmesélte, hogy volt arra egy példa, hogy Carson stílusának utánzását kérték tőle.

"Azt akarták, hogy valamelyest hozzam azt a hangot, és nemet mondtam. Imádom a srácot. Egy illetlen megoldás lett volna. Gyakran feledésbe merülnek az erények, amiket mi egyéniségekként adunk hozzá egy projekthez. Ez mindenben így van, bármit is csinálsz. Szerintem van abban valami alapvetően problémás, amikor megpróbálod azt utánozni, amit valaki már felépített."

Judge nem részletezte, hogy miről is van szó, de könnyen lehet, hogy a Valhalla DLC során merült fel a kérés. Ott előkerül a régi Kratos, bár a végleges verzióban csak némán bukkan fel. Lehet, hogy eredetileg lett volna szövege, ha a színész nem mondott volna nemet a felkérésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)