Hirdetés

A GTA 6 trailer dátumának bejelentése mémek százával árasztotta el az internetet

|

Egyetlen információmorzsa választotta el a világhálót attól, hogy lángba borítsa a hype tüze. A kérdéses időpontról lehullott a lepel, a lángok pedig azóta is magasra csapnak.

Hirdetés

Viszonylag ritkán lesz izgatott attól a gaming közösség, hogy egy játékfejlesztő bejelenti egy trailer publikálási dátumát, de a Rockstar Games esetében más a helyzet. A legutóbbi Grand Theft Auto 2013 szeptemberében, több mint 10 évvel ezelőtt futott be, így a széria rajongói már tűkön ülve várnak minden információmorzsát a hatodik felvonással kapcsolatban.

Az elmúlt évek "szivárgásai" és kamu trailerei után mostanra végre tiszta a kép: december 5-én érkezik az első bemutató.

Hirdetés

Több sem kellett az internet népművészeinek, mindenki elkezdett mémeket gyártani. A lenti album csak egy kis ízelítő, de a lényeg, hogy a játékrajongók meglehetősen rápörögtek a bejelentésre.

Az igazi szépsége a helyzetnek, hogy nemcsak a közösség vette elő a kedvenc képszerkesztőjét, hanem a játékfejlesztők is. Ahogy anno a Cyberpunk 2077-stílusú posztok (egyszínű háttér, sok szöveg a képen, minimalista logó) elszaporodtak a cégek körében, úgy most a Grand Theft Auto VI trailer bejelentését használják sémaként sokan.

Tekintettel arra, hogy most minden tekintet a Rockstar újdonságán van, nem meglepő ez a megoldás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)