Hirdetés

A Half-Life 2 RTX remaster már úton van, és nem csak a fények szebbek benne

|

Egy rajongói projektről van szó ugyan, de az Nvidia minden támogatásával, és új eszköztárával készül.

Hirdetés

A Half-Life 2 RTX volt az egyik legizgalmasabb bemutatója az Nvidia gamescom 2023-as műsorának. Az RTX Remix modding eszköz segítségével egy csapat lelkes rajongó felújítja a klasszikus lövöldét, és ez nem csak azt jelenti, hogy ráhúznak egy kis ray tracinget.

A srácok frissebb, részletesebb darabokra cserélik a játék környezeti elemeit, és jelentősen felskálázzák a textúrákat is. Az eredmény lenyűgöző: mintha egy komplett remake-et látnánk.

Hirdetés

Sajnos egyelőre nem tudni, hogy a Half-Life 2 RTX mikor jelenhet meg, de egyelőre ez nem is szuper fontos. Ahhoz, hogy a lent látható minőségben futtathassuk, ahhoz először egyébként is szükségünk lesz ütősebb hardverre.

A Half-Life 2 a mai napig nem néz ki rosszul. Minden szívfájdalom nélkül elővehetnénk az Orange Box bármelyik darabját, és nagyobb felbontásban, hibátlanul élvezhetnénk őket. Az RTX verzió azonban kétségtelenül lenyűgöző, és vele talán majd egy újrajátszást is megejeünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)