Hirdetés

A Helldivers 2 stúdiójának elnöke arra kér, hogy inkább ne vedd meg most a játékot

|

Amíg az Arrowhead srácai rendezni próbálják a szervergondokat, Johan Pilestedt megdöbbentően korrekt módon kommunikál, gyakorlatilag saját érdekei ellen.

Hirdetés

Elnézve a Helldivers első részének karrierjét, nem csoda, hogy az Arrowhead Studiost felkészületlenül érte a második részért rajongó tömeg. A Helldivers 2 szervereit annyian próbálják megszállni, hogy a fejlesztőknek korlátozniuk kellett az online játékosok számát. Ez persze hosszú sorokhoz vezetett, miközben emberek tucatjai várakoznak a bejelentkezési képernyőn. Aki bejutott az ki sem lép: inkább egész nap hagyják futni a játékot, csak ne kelljen megint sorba állni.

A Helldivers 2 őrület elképesztő méreteket öltött a közösségi oldalakon, Twitchen és mindenhol, ahol szó van játékokról. A lelkes rajongás közepette egyre többen akarják megvenni a címet, de az Arrowhead elnöke óvatosságra intene mindenkit. Ilyen is ritkán történik.

Hirdetés

A Twitteren egy SSGSentinel nevű felhasználó siratta a pénztárcáját, mert úgy tűnik, a haverjai rá akarják venni a vásárlásra. Sok pénze nincs, így Johan Pilestedt azt javasolta, hogy ne is facsarja ki most a tartalékait.

"Ha nincs pénzed, vedd meg később. Ugyan tényleg egy nagyon király játékot raktunk össze, érdemes megvárni, amíg a szerverek elbírják a játékosszámot. A cég elnökeként persze azt akarom, hogy minél több bevételünk legyen a játékból, de ha elvernéd az utolsó dollárodat, hogy aztán a sorokban kelljen álldogálnod, megszakadna a szívem."

Végtelenül korrekt hozzáállás, és a tanács most még nektek is aktuális. Egyelőre várjátok ki, amíg az Arrowhead sikerrel növeli a befogadható harcosok számát. A demokráciáért harcolni mindig érdemes, de érdemesebb akkor, amikor lehetőség is van rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)