Hirdetés

A Helldivers 2-ben repülő rovarok bukkantak fel, de a fejlesztők szerint ez csak a rovarpártiak hazugsága

|

A rovarak nem tudnak repülni, és egyébként is elpusztulnak hamarosan, ha mindenki szépen teszi a dolgát.

Hirdetés

A Helldivers 2 kapott egy méretes frissítést a héten, aminek üdvözlendő újdonságai között szerepel, hogy könnyebbé vált a Charger és Bile Titan terminidek elleni harc. Ezeket a változtatásokat feltüntették a frissítési jegyzékben, de azt már nem, hogy egy újfajta ellenfél is felbukkant a csatatéren.

A Terminid faj új szörnyei az égből támadnak, és egyre többen találkoznak velük. A /r/Helldivers subreddit tele lett jelentésekkel, miszerint Shriekerek lepték el a játék pályáit.

Az új ellenség hírére Johan Pilestedt, az Arrowhead elnöke is reagált, aki látható ingerültséggel válaszolt az egyre hangosabb propagandára.

"Hallottam a pletykákat a repülő rovarokról. Hivatalosan is cáfolni szeretném ezeket a nevetséges jelentéseket. Mindenki tudja, hogy a rovarok nem tudnak repülni. Nem csak én gondolom így ezt, a Ministry of Truth is egyetért abban, hogy ez bizony a rovarokkal szimpatizáló szervek propagandája."

Hirdetés

Miközben Pilestedt próbálta eloszlatni az aggályokat, bátor Helldiverek százezrei estek áldozatául a "nem létező" Shriekereknek. Jelenleg mindenkinek az a kötelessége, hogy gázzal borítson be bolygókat, amik az ígéret szerint kiirtják a terminideket. Aki másképp gondolja, hazug áruló.

A fejlesztők láthatóan nagyon élvezik a Helldivers 2 világának bővítését és annak szerepjátékokat idéző formálását. Ennek eredményeképp a játékosok még lelkesebben vetik bele magukat az öldöklésbe.

Az Arrowhead eddig példásan kezelte a szolgáltatásalapú modell elemeit. Reméljük, hogy ez így is marad majd a következő években.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)