Hirdetés

A héten kiderülhet a Cyberpunk 2077 gépigénye

|

A hivatalos Twitter-fiók ezt lengette be a pénteki Night City Wirebemutatóra.

Hirdetés

Egészen sűrű ez a hét is: a tegnapi Apple bemutató után ma a Facebook az Oculus kapcsán, a Sony pedig a PlayStation 5-ről mond új infókat. Ezután mindössze péntekig kell várnunk a következő előadásra: a Cyberpunk 2077 műsora, a Night City Wire harmadik epizódja este 6-kor kerül adásba, ennek keretében megismerhetjük majd a várost és annak bandáit.

Hirdetés

A programban korábban szerepelt az is, hogy megmutatják, hogyan készülnek a betétdalok, ezt azonban kénytelenek voltak elhalasztani. Helyette viszont belengették, hogy megismerhetjük a november 19-én érkező játék gépigényét, így még pont lesz időnk feltuningolni konfigjainkat, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhessük a kalandot. Az alábbi tweetben a "require" szó a kulcs, ami követelést jelent, a gépigény pedig angolul "system requirements", úgyhogy nem nehéz összerakni a képet.

Szerintetek mennyire lesz majd erőforrásigényes a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)