Hirdetés

A Humble Bundle a koronavírus ellen küzd legújabb játékakcióival

|

Kb. 200 ezer forintos csomagot vehetünk most meg 6000 forintért, és persze a jótékonyság extra jófejség az erős ajánlat mellé.

Hirdetés

Bár április végén még arról számolt be a sajtó, hogy a Humble Bundle korlátozni fogja a jótékonykodást és elbúcsúzhatunk a  jól ismert csúszkás megoldástól (helyettük fix felajánlások közül választhattunk volna), azonban ez nem váltott ki pozitív visszhangot a felhasználók körében, így visszatért az eredeti felállás. A legújabb kollekciónál már ismételten csúszkákkal szabhatjuk meg, hogy a felsorolt szervezetek között hogyan osztjuk el a támogatásra fordítandó összeget. 

A Humble Heal: Covid-19 Bundle igazán különleges csomag, hiszen egy több mint 200 ezer forint értékű játékfelhozatalt szerezhetünk be általa nagyjából 6000 forintért, ráadásul a kiadott pénzt teljes egészében jótékonyságra fordíthatjuk a Direct Relief, a Doctors Without Borders, az International Medical Corps és a GiveIndia szervezetek között szétosztva.

Hirdetés

A bundle pedig nem akármilyen kínálattal kecsegtet, hiszen többek között magába foglalja a BioShock Remasteredet, az Euro Truck Simulator 2-t, a The Witness-t, a This War of Mine-t, a Titan Quest Anniversary Editiont, a Superhotot, a Saints Row: The Third - The Full Package-t, és a Crusader Kings Complete-et, valamint számos ebookot (mint a Locke & Key első fejezetét) és szoftvert (például az Ashampoo Photo Optimizer 7-et). Nem kicsit megérős.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)