Hirdetés

A kalózkodás veszélyei

|

A mai játéközön ajánlóban egy olyan TD játék szerepel, mely nem csak a játékélménnyel lopja be magát az ember szívébe, arrr!

Hirdetés


A Pirate Defense első ránézésre egyszerű tower defense játéknak tűnik, azonban rendelkezik pár olyan aprósággal, ami kiemeli az átlagmezőnyből. Példának okáért ott van egyből a menü, ami remek alaphangulatot teremt a játékhoz és már önmagában viccesebb, mint sok, poénosnak szánt flash kisfilm. A szokásos lövöldöző, fejleszthető tornyok mellett csapdákat is felállíthatunk a rablóbanda megfékezésére. Pl. méhkasokkal teli bokrok, felforrósodó kövek, kátránnyal vagy piranhákkal teli tavacska, csapó, toló szerkezetek, guruló rönkök stb. A csapdák nagy része azonban magától nem lép működésbe, aktiválásukhoz szükségünk lesz egy kapcsolóra.

Pirate Defense


A kis köröket a megfelelő menüpontra kattintva összekapcsolhatjuk a kiszemelt csapdákkal, s így akár végzetes láncreakciókat is elindíthatunk. Pl. átlökjük a kalózt a méhkasokkal teli bokorba, ahonnan egyenesen begyalogol lerobogó farönkök közé stb. A sima kapcsolók mellett piros X-es csalogatókat is elhelyezhetünk. Ezek ugyan jóval drágábbak, de mágnesként vonzzák a kincsre éhes martalócokat. Építkezéskor tartsuk szem előtt, hogy a csapdák minden használat után újratöltődnek, ami bizony időbe telik, így akár az is megeshet, hogy a következő delikvens teljesen sértetlenül átér a túloldalra. Minden megnyert pálya után lehetőségünk nyílik ünnepelni, ilyenkor meghallgathatjuk a játék fő attrakcióját, a fülbemászó Pirate Defense dalt, ami a lustábbak kedvéért közvetlenül a menüből is lejátszható. Yo-ho!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)