Hirdetés

A kannibál parasztok szívügye a Tower Defence

|

Fűrésszel teheneket mészárolni nem túl állatbarát feladat, de szívünk megmentése érdekében bármihez hozzányúlhatunk.

Hirdetés

A Játéközön.hu felhozatalában található Tower Defence stílusra épülő játékok szép számban képviseltetik  magukat, most következő alanyunk egyszerűen csak The Tower névre hallgat. Ellenfeleink földön és levegőben egyaránt támadnak, a mi feladatunk megakadályozni, hogy elrabolják, pontosabban fogalmazva miszlikbe aprítsák - mint ahogyan a beküldő is fogalmazott - legdrágább kincsünket, a szívünket. Azt gondolhatnánk, hogy halálos vírusok és betegséget okozó baktériumok ellen kell védekeznünk, azonban szalmakalapos földművesek, tehenek és egyéb életformák lendülnek támadásba.

the_tower_64.jpg
 

A rendelkezésünkre bocsájtott dobozok segítségével felépíthetjük védelmi vonalunkat (az elemek között találhatunk gyengébbeket és erősebbeket), majd egy választott helyre ledobhatjuk szívünket. A dobozok melletti számok segítségével kiválaszthatjuk a nekünk megfelelőket és kezdéskor, valamint az ellenfelek két hulláma között építkezhetünk a következő módszerrel: a szürke négyzetekre kattintva megadhatjuk, hogy pontosan hova potyogjanak az építőelemek. Ha megvagyunk elindíthatjuk a partit és manuálisan, karddal is gyakhatjuk ellenségeinket (aranyat kapunk értünk), valamint pénzért feloldhatunk erősebb fegyvereket, azonban figyeljünk, mivel mindegyik használatához szükséges megfelelő mennyiségű varázserő

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)