Hirdetés

A kardunkba kell-e dőlnünk a Ghost of Tsushima gépigénye miatt?

|

Elvileg ilyen PC-n futtathatjuk majd a Sucker Punch eddig PlayStation-exkluzív játékát.

Hirdetés

Noha a Sony továbbra is az exkluzivitásban látja a megoldást, némileg módosított az álláspontján, és ez átformálódott konzolexkluzivitásra, vagyis Xbox- vagy Nintendo-masinára nem számíthatunk a címeire, viszont PC-re bizonyos idő elteltével annál inkább. Csak az utóbbi egy évben erre a platformra is beköszönt a Returnal, a The Last of Us Part I, a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Helldivers 2 és hamarosan csatlakozik a Horizon Forbidden West is. 

Valószínűleg előbb-utóbb mindegyik PS-exkluzív sorra kerül, és már tudjuk, hogy mi következik a Horizon folytatása után: a PS4-re 2020-ban, PS5-re 2021-ben megjelent Ghost of Tsushima. 

A Sucker Punch nyitott világú szamurájos játéka az Iki Island kiegészítővel, és az online kooperatív mókát kínáló Legends móddal egybecsomagolva jön PC-re, és a portolásban jártas Nixxes Software felel érte, hogy az új platformon is ugyanolyan élmény legyen, mint PlayStationön.

Hirdetés

A bejelentés mellé kaptunk egy trailert, ami bemutatja, hogy milyen PC-s funkciókra számíthatunk, a projekt így többek között támogatni fogja a többfélre grafikai beállítást, az ultraszéles monitorokat, és olyan technológiákat is, mint a DLSS 3, a DLAA, az FRS 3 és az XeSS. 

Most pedig a PCGamesN nyomán már van róla elképzelésünk, hogy milyen vas kellhet a futtatásához minimumon, és mit követel meg az ajánlott esetében A Ghost of Tsushima hasonló igényű lesz, mint a Sony többi játékának PC-s portja, például a Horizon Forbidden West gépigénye

Ghost of Tsushima PC gépigény: 

Ghost of Tsushima minimum gépigény: 

  • Op. rendszer: Windows 10, 64 bit
  • Processzor: Intel Core i3 8100 / AMD Ryzen 1300X
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafika: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon Rx 5500 XT
  • Tárhely: 80-100 GB, SSD szükséges

Ghost of Tsushima ajánlott gépigény: 

  • Op. rendszer: Windows 10, 64 bit
  • Processzor: Intel Core i7 9700 / AMD Ryzen 7 3700X
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafika: Nvidia GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6800
  • Tárhely: 80-100 GB, SSD szükséges

Természetesen amint megjelenik a végleges, részletes gépigény, jelezzük. A Ghost of Tsushima: Director's Cut május 16-án jelenik meg Steamen és az Epic Games Store-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)