Hirdetés

A kezdők csak 30%-a marad meg a WoW-ban

|

A trial játékosok 70%-a elpártol a WoW-tól a 10-es szint elérésével.

Hirdetés

A következő napokban várhatóan több Avtivision-Blizzarddal kapcsolatos hírrel is szolgálunk, hiszen a negyedéves jelentéssel együtt a vállalat több távlati tervére is fény derült, mint például a valamilyen módon fizetősnek ígérkező Call of Duty 7. Most speciel a World of Warcraft van terítéken.

Mike Morhaime a Blizzard első embere a jamboree-n elmondta, hogy adataik szerint a World of Warcraft trial játékosainak mindössze 30%-a folytatja a játékot és fizet elő rá, míg 70%-uk köszöni szépen és inkább odébb áll. Többek között ennek köszönhető, hogy a World of Warcraft térhódítása megállni látszik, mert 2008 vége óta a mai napig nagyságrendekben ugyan annyi, 11,5 millió játékost tud felmutatni a Blizzard, és ez nem mehet így tovább! Hogy ne meneküljön el a trialt kipróbálók döntő hányada, a World of Warcraft: Cataclysm egyik fő feladata, hogy már a korai játékban is biztosítani fogja azt a tartalmat és élményt, amit egyébként csak jóval a 10-es szint után élhetnénk meg. Sőt! A tervek szerint ez nem csak a próbára betérőket fogja jobban megtartani, de a rutinosabb felhasználókat is az újrajátszás felé tendálhatja. Ha tehát most jött meg a kedved a WoW-hoz, mindenképp várd meg az év végére ígért World of Warcraft: Cataclysm kiegészítőt! Jobban jársz. Vagy pont, hogy nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)