Hirdetés

A Kingdom Hearts széria 20 év után végre eljön PC-re

|

Közel két évtizeddel az első Kingdom Hearts megjelenése után végre mindenki kipróbálhatja az egyik legjobb JRPG sorozatot.

Hirdetés

Persze tudjuk, hogy készül Kingdom Hearts sorozat, de azért ez a PC-s játékosoknak nem elég vigasz. Ugyan emulátoros ügyeskedéssel eddig is végig lehetett pörgetni egy-egy játékot a Kingdom Hearts franchise-ból, a széria eddig hivatalosan elkerülte a PC-s platformot.

A Sora és haverjainak történetét befejező Kingdom Hearts 3 miatt a Square Enix összecsomagolta az összes előzményt, az All In One csomagot pedig kiadták PS4-re, aztán később kidobták az Xbox One-ra is. Most a PC-n a kör: néhány hét múlva a teljes sorozat elérhető lesz az Epic Games Store-on keresztül.

Hirdetés

Sajnos úgy néz ki, hogy mindent összefoglaló kiszerelést erre a platformra nem kapunk, de a Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter, a Kingdom Hearts III+Remind, és a Melody of Memory külön megvásárolhatóak lesznek.

Tetsuya Nomura legendás sorozata nagy sikerrel dobta bele a Final Fantasy játékok szereplőit a Disney mesék világaiba. Bármelyik oldalán is vagy ennek a párosnak, egy élvezetes, megható és meglehetősen tartalmas utazásra számíthatsz a játékoktól.

A Kingdom Hearts sorozat március 30-án érkezik PC-re. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)