Hirdetés

A következő Quantic Dream játék története már meg van írva

|

A Quantic Dream főnöke és egyben a Heavy Rain írója David Cage azt nyilatkozta a GTTV tegnap esti adásában, hogy a következő játék történetének alapjai már készen vannak.

Hirdetés

A Quantic Dream-et szeretjük, mert megadták nekünk a Heavy Rain-t. A játék sikere után nem meglepő, hogy máris új játékon törik a fejüket, és nagyon jó ötlet részükről, hogy ez nem a Heavy Rain második része.

"Már megírtam a következő játékot, szóval nagyon egyértelmű ötleteim vannak ezzel kapcsolatban" - mondta Cage. "Még nincs kész teljesen, egyelőre csak vázlatos formában van meg, de teljesen biztos vagyok abban, hogy hogyan fogom folytatni." "Egyszerűen nem akarok folytatást vagy ilyesmit csinálni, igazán szeretnék új dolgokat kipróbálni, ez tesz izgatottá." Később hozzátette: "Nagyon más lesz, és nagyon meglepő". Várjuk szeretettel mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)