Hirdetés

A League of Legends közösség az új battle pass miatt forrong, a Riot zászlókra cserélte a lootot

|

Miután az elmúlt hónapokban egyre drágább skineket kezdett belengetni a stúdió, most a battle pass jutalmaiból csíptek le pár nagyobb darabot.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Riot Games elkezdte agresszívabban tolni a League of Legends monetizációját. Az olyan YouTube tartalomgyártók, mint Necrit hetekig abból éltek, hogy a stúdió egyre furább megoldásain rágódtak. Ezek után nem csoda, hogy a közösség egy kicsit kimerült és a Worlds 2023 egyébként is elterelte mindenki figyelmét. De persze a Riot most visszaterelte a beszélgetést az új battle passükkel a pénzre, amit egyre mohóbban igyekszik kivenni a játékosok zsebéből.

Közeleg a League of Legends karácsonyi eseménye, amihez természetesen jár majd egy battle pass is. A gond ott kezdődik, hogy a Riot elkezdte nagy erőkkel megtolni a profil zászlókat, mint új kozmetikai elemet. Az új bérletben három új zászlóvariáns is van, amivel az a baj, hogy rengeteg narancs esszencia és egy loot tasak helyét vették el. Előbbivel skineket lehet összerakni, utóbbiban pedig skindarabkák és potenciálisan egyéb extrák vannak. Vagyis csak voltak, mivel ezek helyett most kapunk szép, színes zászlókat.

Hirdetés

Talán már sejtitek, hogyan reagált erre a közösség.

Riot is yet again nerfing the event pass
byu/Rafaap inleagueoflegends

Nyilván mindenki tudta, hogy ennek felháborodás lesz a vége, a Riottal együtt, akik ettől függetlenül mégis meglépték, a változtatásokat. Sikerült nekik ezzel azt az érzést erősíteni, hogy a stúdió minden olcsó jutalomtól meg akarja fosztani a játékosait, és egyre durvább eszközökkel akarja kicsavarni belőlük a pénzt. Egyelőre működni látszik ez a taktika, de láttuk már, hosszú távon ez milyen eredményekhez vezethet.

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)