Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás - GameStar filmvetítés!

|

Szerda estére remek kikapcsolódást nyújtó programot szerveztünk, gyertek velünk moziba!

Hirdetés

Pierre Boulle 1963-as regénye ihlette a Charlton Heston főszereplésével 1968-ban bemutatott majmok bolygóját. A produkció sikere négy további mozifilm, valamint egy egyetlen évadot megért tévésorozat születéséhez járult hozzá 1970 és 1974 között. 2001-ig csend honolt a franchise körül a videó- illetve a későbbi DVD-kiadásokat és tévés forgalmazásokat nem számolva. A Tim Burton-féle reboot tisztességes hasznot termelt ugyan, de a kritikusok fanyalgása miatt újabb tízéves mélyálomba zuhantak a majmok.



Idén újra visszatértek a filmvászonra, s a Rise of the Planet of the Apes szinte egyöntetűen nyűgözte le a kritikusokat, miközben az utóbbi hetek legjövedelmezőbb filmjének bizonyult az Egyesült Államokban.
A Rupert Wyatt rendezésében, James Franco főszereplésével készült A majmok bolygója: Lázadás érdekessége, hogy reboot létére nem a legelső filmet vette alapul, hanem a negyediket, amiben a rabszolgaként tartott majmok fellázadnak uraik ellen.

A filmet most megnézhetitek velünk az Intercom szervezésében 2011. augusztus 17-én, szerda este 19-órától a Palace Westend Cinema termében. Csupán annyit kell tennetek, hogy ma este 20 óráig jelentkeztek a mozi@gamestar.hu címen (név, e-mail cím, egy vagy két fő). Az e-mail tárgymezeje a következő legyen: Majmok bolygója – GS vetítés. Arról, hogy végül ki jöhet, sorsolás útján döntünk, a szerencséseket e-mailben értesítjük.

A majmok bolygója: Lázadás – Premier előtti GameStar vetítés
Szervező: Intercom
Vetítés időpontja: 2011. augusztus 17. szerda, 19:00 óra (regisztráció 18:00 órától) 

Helyszín: Palace Westend Cinema

Részvétel: Egy vagy két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Jelentkezés a mozi@gamestar.hu címen (Megadni: név, e-mail cím, egy vagy két fő részére igénylitek a regisztrációt).
E-mail tárgymezeje: Majmok bolygója – GS vetítés

Jelentkezés határideje: 2011. augusztus 15. hétfő 20:00

Visszaigazolás: 2011. augusztus 16. kedd 12:00 (Aki nem kap e-mailt, sajnos nem került fel a listára.)

Mindenképpen jöjjön el az is, aki nem kap választ kedden, mert az esetleges szabad helyeket azokkal töltjük fel, akik a helyszínen tartózkodnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)