Hirdetés

A Marvel's Spider-Man színésznője a zaklatások ellenére is visszatérhet

|

Stephanie Tyler Jones a viharos helyzet ellenére szívesen maradna még Mary Jane.

Hirdetés

Nem lehetünk büszkék arra a jelenségre, ami arról szól, hogy emberek fenyegetőzéssel és zaklatással szeretik kifejezni, ha valami nem tetszik a kis érzékeny világképüknek. Sok határon túlmegy, hogy  Marvel's Spider-Man rajongók (vagy gyűlölők) írásos és hangüzeneteket küldözgettek Stephanie Tyler Jonesnak, Mary Jane modelljének. A mára már arcápolással foglalkozó egykori színésznő elmondta, hogy elege lett, és nagyon nehezen tud megbékélni azzal, amit egyes emberek megengedtek maguknak. Ettől függetlenül később egy újabb posztban tisztázta a jelenlegi helyzetet.

A mai világban már annak is kell örülni feltehetően, hogy halálos fenyegetéseket nem kapott a hétvégén. Már ez is valami azok után, amit több szinkronszínésznek és modellnek el kell tűrnie, ha kipécézi magának a közösség, aki azt gondolja, hogy egy karakter nem olyan, amilyen számára komfortos, vagy csak a bullying varázsában lubickol. Másrészt az már teljesen jó hír, hogy Stephanie Tyler Jones ezzel együtt sem tervezi a szerep leadását.

Hirdetés

Amennyiben az Insomniac Games szeretne vele a jövőben is együtt dolgozni, úgy Jones abszolút nyitott Mary Jane szerepének további alakítására, ez legalább eldőlt.

Posts from the spidermanps4
community on Reddit

Mivel az Insomniac Games több Pókember és Marveles projekttel is tervez, így jó tudni, hogy Mary Jane adott lehet ezekhez, az utálkozók pedig höröghetnek tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)