Hirdetés

A MAZE. Indie Games Award - lehet a saját fejlesztésű játékokkal jelentkezni

|

Egyre jobbak az indie játékok - és egyre több hoz sok pénzt a készítőinek.

Hirdetés

Ezért a különböző díjátadok, kiállítások és rendezvények is egyre inkább figyelnek a független fejlesztőkre.

A Német Játéknapok (Deutsche Gamestage) alatt rendezik majd meg az A MAZE. Indie Games Award 2012 versenyt (2012 április 26 és 27). a verseny szervezői mostantól fogadják a jelentkezéseket - a versenyt egy játék nyeri majd meg, amelyik megkapja a "Most Amazing Indie Game" díjat és nem kevesebb, mint 5000 eurót az "ismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri" tagjaitól. Emellett persze nagy médiafigyelem és nemzetközi elimsertség is jár. 

Bárki és bármi jelentkezhet erre a versenyre , a nevezési díj 45 euró. A szervezők március 30-ig fogadnak el nevezéseket - van még jócskán idő kész lenni az egyedi ötleten alapuló legújabb indie csodákkal - Mojangék 60 óra alatt egész jót alkottak. Reménykedjünk, hátha majd Magyarországra kerül az az 5000 euró és a szép trófea. Csak rajtatok múlik!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)